Nieuws

Oud- leerling Shri Vishnu School in de halve finale van 'Op zoek naar Danny en Sandy'

Oud- leerling Shri Vishnu School in de halve finale van 'Op zoek naar Danny en Sandy'

23 januari 2023 - Shay Lachman, oud-leerling van de Shri Vishnu School uit Den Haag, doet mee aan het NPO1 tv-programma "Op zoek naar Danny en Sandy". John Travolta maakte de rol van Danny Zuko in Grease legendarisch. De Haagse Shay wil in zijn voetsporen treden. Hij zit deze week in de 6de live-show en tevens de halve finale van "Op Zoek Naar Danny en Sandy".  In dit programma wordt de nieuwe Danny Zuko gezocht voor de Grease musical.
Lees meer ›

Oud directeur Shri Vishnu School Sona Mohan overleden

04 december 2022 - 

 

De heer Sona Mohan, oud directeur van onze school Shri Vishnu School in Den Haag is dit weekend van ons heen gegaan. Heel veel sterkte en troost voor de familie en nabestaanden gewenst.


Lees meer ›

Schoolleider Shri Saraswatie School spreekt op groot onderwijscongres

23 november 2022 -  

Onze directeur van de Shri Saraswatie School in Rotterdam, Dewi Wittens was één van de sprekers tijdens het HRM & het Onderwijs jaarcongres op 23 november 2022. Dit congres is voor en door HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. De SHON bestuurder Hugo Joustra was uiteraard aanwezig om op de hoogte te blijven van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt op scholen en om schoolleider Wittens te zien en horen spreken.


Lees meer ›

Grootse dia van Europa wordt weer ontstoken tijdens Nationale Divali Viering

01 oktober 2022 -  

 

 

De Nationale Divali-viering 2022 start dit jaar weer met de Divali lezing. Zoals gebruikelijk wordt de lezing ieder jaar verzorgd door een prominent uit het onderwijs, wetenschap, politiek, of kunst- en cultuur. Dit jaar wordt de lezing verzorgd door Prof. Dr. Sharda Nandram, hoogleraar Business & Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit en hoogleraar Hindoe-spiritualiteit en samenleving aan de VU in Amsterdam. En ook dit jaar steken we de grootste dia van Europa aan en is er het Divali Concert. Dit keer pakken we extra groots uit met o.a. een ensemble van het Residentie Orkest, Suresh Sardjoe, Madhu Singh, Deepak Doddera en het Zangam Koor.


Lees meer ›

Nieuw gebouw Shri Krishna School met rijke geschiedenis feestelijk geopend op 1 juli

26 juni 2022 - 

 

Aanstaande vrijdag 1 juli is het groot feest voor de kinderen van de Shri Krishna School in Utrecht. De Hindoe basisschool die sinds 2004 is opgericht maakt deel uit van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) en heeft voor het eerst een eigen schoolgebouw. Het gebouw is geheel energieneutraal en heeft een groen schoolplein.  Op 1 juli zal de school en het plein officieel geopend worden met optredens van de kinderen en aansluitend een receptie met kinderactiviteiten en een groot feest. Onder andere de gemeente Utrecht, de ambassadrice van India, oprichter van de SHON Rajen Ramnath en de eerste schooldirecteur Shaam Jibodh.

zullen hierbij aanwezig zijn.


Lees meer ›

Ouderbijeenkomsten inspectierapport

18 juni 2022 - 
Lees meer ›

Shri Saraswatieschool heeft hoogste werkgeluk in Zuid-Holland

10 juni 2022 - 

 

Dat onze school in Rotterdam nummer één is geworden van heel Zuid- Holland hadden we al trots vermeld. Directrice Dewi Wittens is door Klassewerkplek geinterviewd. Lees hieronder het artikel dat verschenen is op hun website.
Lees meer ›

Gratis kinderfestival Shri Ganesha in Almere

31 mei 2022 - 
Lees meer ›

Opbrengstgericht werken Shri Vishnu School zorgt voor mooie eindresultaten

24 mei 2022 - 

 

Op de Shri Vishnu School in Den Haag werpt het opbrengstgericht werken zijn vruchten af. Wij zijn het afgelopen schooljaar druk geweest met het verbeteren van zicht op ontwikkeling van de kinderen en het effectief inzetten van de analyses van de toetsen. De eindtoetsen van groep 8 wijzen uit dat dit voor onze school een goede methode is. Wij zullen met deze manier van werken dan ook doorgaan schoolbreed. De groep 8 leerlingen hebben samen boven het landelijk gemiddeld gescoord.
Lees meer ›

Gezellige open dagen op onze scholen

22 mei 2022 - 
Lees meer ›

Veel belangstelling voor Puja Eerste Steen Shri Saraswatie School

18 mei 2022 - Fotografie: Rayn Hossainkhan
Lees meer ›

Eerste steenlegging nieuwbouw Sri Saraswatie School

09 mei 2022 - 
Lees meer ›

Leerlingen geven rondleiding op de Shri Vishnu School

04 mei 2022 - 
Lees meer ›

Koningsdag ook gevierd op de SHON scholen

27 april 2022 - 
Lees meer ›

Mooie viering Hanuman Jayanti op Shri Ganesha School

20 april 2022 - 
Lees meer ›

Paasweekend en viering geboorte Hanuman Jayanti

16 april 2022 - Hanuman Jayanti
Lees meer ›

Shri Sarawatie School beste van heel Zuid-Holand

06 april 2022 - 
Lees meer ›

Deze week Navratri op alle scholen

04 april 2022 - Vanaf 2 april is het Navratri. Deze negen nachten staan we uiteraard stil op alle scholen bij de negen verschijningsvormen. De kinderen vinden het fijn om hier aandacht aan te besteden. Op de Shri Vishnu School in Den Haag vertellen ze wat Navratri voor ze betekent, wat ze er thuis aan doen en wat ze op school doen.

 

“Ik ben even verlost van mijn broertje thuis”

30 maart 2022 - 

 

 

Het is zaterdag, een dag na de Holi-viering. Tijd voor de Zaterdagschool, een initiatief van de directie, ouders en de leerlingen van de Shri Vishnu School in Den Haag, om kinderen te helpen die met sommige vakken nog niet zo goed zijn, of als gevolg van de coronapandemie achterstanden hebben opgelopen.
Lees meer ›

Sewa: kinderen Shri Vishnu School bedenken actie voor Oekraïne

27 maart 2022 - 
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6 7 8 9