Nieuws - pagina 2

Koningsdag ook gevierd op de SHON scholen

27 april 2022 - 
Lees meer ›

Mooie viering Hanuman Jayanti op Shri Ganesha School

20 april 2022 - 
Lees meer ›

Paasweekend en viering geboorte Hanuman Jayanti

16 april 2022 - Hanuman Jayanti
Lees meer ›

Shri Sarawatie School beste van heel Zuid-Holand

06 april 2022 - 
Lees meer ›

Deze week Navratri op alle scholen

04 april 2022 - Vanaf 2 april is het Navratri. Deze negen nachten staan we uiteraard stil op alle scholen bij de negen verschijningsvormen. De kinderen vinden het fijn om hier aandacht aan te besteden. Op de Shri Vishnu School in Den Haag vertellen ze wat Navratri voor ze betekent, wat ze er thuis aan doen en wat ze op school doen.

 

“Ik ben even verlost van mijn broertje thuis”

30 maart 2022 - 

 

 

Het is zaterdag, een dag na de Holi-viering. Tijd voor de Zaterdagschool, een initiatief van de directie, ouders en de leerlingen van de Shri Vishnu School in Den Haag, om kinderen te helpen die met sommige vakken nog niet zo goed zijn, of als gevolg van de coronapandemie achterstanden hebben opgelopen.
Lees meer ›

Sewa: kinderen Shri Vishnu School bedenken actie voor Oekraïne

27 maart 2022 - 
Lees meer ›

NOS Journaal kwam Holi Phagwa bij ons op school vieren

19 maart 2022 - 
Lees meer ›

Holi Paghwa gevierd op alle scholen

18 maart 2022 -  


Lees meer ›

Inwijding Shri Krishna School De Meern

15 december 2021 - Op vrijdag 10 december is de nieuwbouw van de Shri Krishna School ingewijd. RTV Utrecht was erbij om een reportage te maken:

 

Bhagavad Gita voor minister Grapperhaus

14 december 2021 - Gita Jayanti

 

Leerlingen van de Shri Vishnu basisschool in Den Haag hebben minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid het heilige boek van de hindoes, de Bhagvad Gita aangeboden.

 


Lees meer ›

Natraj TV Talktime met Vidjay Jhinkoe, directeur van de Shri Vishnu School

05 december 2021 - Deze aflevering van Natraj TV Talktime wordt verzorgd door Vidjay Jhinkoe, directeur van de Shri Vishnu School te Den Haag

 

Voorzitter SHON bezoekt Gurdwara Laakkwartier

12 november 2021 - De voorzitter van de Raad van Toezicht Rajesh Ramnewash (rechts op de foto) heeft een bezoek gebracht aan de Sikh Gurdwara in het Laakkwartier.

 

 

Natraj TV: Divali 2021

09 november 2021 - Hieronder treft u drie reportages aan gemaakt door Natraj TV tijdens de SHON Divali-festiviteiten 2021.


Lees meer ›

Impressie Divali-concert

05 november 2021 - Hieronder treft u een korte sfeerimpressie aan van het Divali-concert op 3 november jl. in de Nieuwe Kerk te Den Haag: optreden Lucky Singh. 

Omroep West: "Hindoestanen vieren Divali"

03 november 2021 - Ömroep West was op de Shri Vishnu School om een reportage te maken over het Divali-feest. Klik hier om het bericht te bekijken.

 

Divali-lezing ook nieuws in Suriname

29 oktober 2021 - De Surinaamse nieuwssite Waterkant.net heeft uitgebreid aandacht besteed aan de Divali-lezing door Martin Sitalsing. Klik hier om dit bericht te bekijken.

Bestuurder SHON bezoekt de Surinaamse ambassade

26 oktober 2021 - SHON-bestuurder Rajesh Ramnewash heeft een bezoek gebracht aan de Surinaamse  ambassade in verband met de Divali-receptie aldaar.

 

 

Groep 8 Shri Vishnu School in het Jeugdjournaal

10 oktober 2021 - Het Jeugdjournaal heeft aandacht besteed aan de rugzakken-actie van onze Shri Vishnu School te Den Haag. Hieronder kunt u de reportage terugzien. 

 

Rugzakken met schoolspullen voor Suriname

23 september 2021 - De Shri Vishu School zamelt schoolspullen in voor Suriname. Via Omroep West is een oproep gedaan aan andere scholen om mee te doen aan deze actie. Klik hier voor een uitgebreide (video)reportage. 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10