Nieuws

24 oktober 2018

Lights of Divali in het Zuiderstrandtheater

Op zaterdag 3 november organiseert Stichting Hindoe Onderwijs i.s.m. het Zuiderstrandtheater: Lights of Divali.  

Lights of Divali in het Zuiderstrandtheater
Stichting Hindoe Onderwijs organiseert samen met het Zuiderstrandtheater op zaterdag 3 november het programma Lights of Divali met o.a. Nisha Madaran met live orkest Diamonds 2000, Saheed Wagid Hosain en Abid.

 

Ervaar en beleef de viering van het Divali feest met ons mee en geniet van muziek, dans en zang voor de hele familie. Licht, voorspoed en geluk maar ook saamhorigheid en zuiverheid staan centraal tijdens Divali. Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd; we brengen licht in de duisternis.

Ontdek wat Divali betekent door te leren van de ontstaansgeschiedenis en de succesverhalen van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) en de Shri Vishnu school. Beleef het romantische verhaal van een liefde die in schoolbanken opbloeit en dankzij het geloof in Laskhmi mata alle tegenslagen overwint. Dans en toneel door musicalgroup Shiraz Lights of Divali.

Met prachtige muziek van onder andere Nisha Madaran, muzikaal begeleid door Diamonds 2000 o.l.v. Hans Jagbandhan, Saheed Wagid Hosain en Abid. Tevens met Stichting Shiraj Entertainment en Shiraz Lights.

Wees welkom om deel uit te maken van deze dag en ontsteek samen met ons het licht in ons allen. Kijk voor alle informatie ook op www.zuiderstrandtheater.nl/LightsofDivali.