Nieuws

22 mei 2022

Gezellige open dagen op onze scholen


Afgelopen week zijn er op de Shri Ganesha School in Almere en de Shri Vishnu School in Den Haag open dagen geweest: een gezellige dag met muziek en een hapje en drankje voor ouders en kinderen, maar uiteraard veel aandacht voor het onderwijs, de visie en werkwijze van de school. Kinderen gaven rondleidingen en workshops aan ouders, alle docenten waren aanwezig en er waren activiteiten voor kinderen. Een open dag is een leuke manier om de sfeer van de school te proeven in een informele setting: je kan veel zin en veel verschillende mensen spreken op zo een dag. Bekijk het filmpje voor een impressie van de open dag van onze school in Den Haag.

 

Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om de open dag te bezoeken, dan bent u altijd welkom bij ons op school. Als u even belt vantevoren om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en er iemand is om u rond te leiden en alle vragen te beantwoorden.

 

Houd ook deze website in de gaten en onze socials, want binnenkort hebben ook onze andere scholen (Shri Saraswatie in Rotterdam, Shri Laksmi in Amsterdam en Shri Krishna in Utrecht) een open dag.